10 Rij en 2 Kapper Woningen

WONEN IN DE WIJK PARK VELDWIJK

Park Veldwijk is een wijk met volop afwisseling waar iedereen zich thuis voelt; van jong tot oud! De wijk is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Neem er eens een kijkje (of ontdek Park Veldwijk in onderstaande dronevideo). De wijk kenmerkt zich door een heerlijk groen en waterrijk park met volop speelgelegenheden voor de kinderen. Daarnaast heeft de wijk een uitstekende ligging en een groot aanbod aan faciliteiten. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in de binnenstad. Even wat boodschappen halen voor het avondeten; de supermarkt vind je naast de deur.

Ontdek Park Veldwijk

VOORZIENINGEN DICHTBIJ

De dagelijkse boodschappen, daarvoor ga je naar de plaatselijke supermarkt Nettorama. De Brede School in de wijk biedt uitstekend basisonderwijs. Het wijkcentrum ’t Berflo biedt volop activiteiten én zorg. Het Watertorenpark is een mooie plek om te joggen en ook de sportvelden bieden volop mogelijkheden. Kortom: voor de basisvoorzieningen hoef je de wijk niet uit!

AFWISSELEND WONEN

Ook is Park Veldwijk een ideale plek om te sporten en recreëren voor jong én oud. Het FBK stadion met haar atletiekbaan, de voetbalvelden en tennisvereniging liggen op fietsafstand. Het Watertorenpark biedt volop vertier. Even eendjes voeren of je uitleven in de speeltuin; Park Veldwijk is een wijk volop afwisseling. Een wijk waar je je uitstekend thuis zal voelen!

PARK OM DE HOEK

Het Watertorenpark is een heerlijke plek middenin de wijk om even tot rust te komen. Kikkervisjes vangen in de vijver, eendjes voeren, naar de speeltuin of lekker even wandelen met de hond; in het Watertorenpark kan je heerlijk genieten van groen in je eigen wijk.

Bekijk de woningtypes

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Eikstraat 49
7556 TV Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2