10 Rij en 2 Kapper Woningen

Nog 1 stadswoning in Park Veldwijk

De nieuwe ontwikkeling in Park Veldwijk bestaat uit tien twee-onder-één-kapwoningen en tien stadswoningen. Van de stadwoningen zijn er al negen verkocht en de bouw gaat in september 2019 van start. Wil jij hier wonen? Voor €283.000,- v.o.n. beschik je over een woonoppervlak van 112 m2 en 3 volle woonlagen. Variatie in gevelbeeld en metselwerk zorgt voor een levendig straatbeeld. De woningen hebben een praktische indeling. En bovendien gezellig en behaaglijk wonen zonder gas; klaar voor de toekomst! De woningen zijn ruim en van alle gemakken voorzien.

Nu in verkoop: de allerlaatste stadswoning met mogelijkheid tot eigen realisatie van een tuinkamer.

Bekijk de woningspecificaties >

Allerlaatste stadswoning

Dit type woning bestaat uit tussenwoningen en hoekwoningen. De woningen hebben een mooie afwisseling in gevelbeeld door de accenten in het metselwerk en de diversiteit van de gevels, waardoor een rijk en afwisselend straatbeeld ontstaat. De bouw van deze allerlaatste stadswoning begint al in september van dit jaar! Bekijk dus snel alle woningspecificaties en schrijf je in.

Twee-onder-één-kapwoning

De architectuur van de twee-onder-één-kapwoningen is gebaseerd op de voor Nederland zo kenmerkende herenhuizen. En dat in een modern jasje. Statige woningen met een eigen garage, oprit en een ruime tuin. De indeling van de twee-onder-één-kapwoningen wordt op dit moment herzien. Hou deze website in de gaten voor de nieuwe plattegronden!

Jouw eigen woning ontwerpen en realiseren?

Ook dat kan in Park Veldwijk. Op enkele plekken in de wijk heb je de mogelijkheid een vrije kavel te kopen. Interesse? Schrijf je in als geïnteresseerde!

Schrijf je in

 

Meer informatie?

Wil jij wonen in Park Veldwijk? Meld je dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier.

De indeling van de twee-onder-één-kapwoningen wordt op dit moment herzien. Houd deze website in de gaten.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Eikstraat 49
7556 TV Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2