6 rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen

Ben je op zoek naar nieuwbouw in Hengelo? Park Veldwijk wordt steeds mooier! Na de succesvolle verkoop van de vorige fase, gaan er 6 nieuwe rijwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen in de verkoop. Je hebt dus straks weer volop keuze! De nieuwbouw ligt vlakbij het heerlijk groene park, met volop speelgelegenheden voor de kinderen én je woont vlakbij sportvoorzieningen en de Nettorama.

De prijzen voor een tussenwoning gaan variëren tussen de € 240.000 en € 255.000 v.o.n. de hoekwoningen hebben een aangebouwde garage en gaan tussen de € 300.000 en € 320.000,- kosten. De prijzen voor een twee-onder-een-kapwoning variëren tussen de € 345.000 en € 362.000 v.o.n.

Nieuw aanbod

Alle woningen in Park Veldwijk bieden genoeg ruimte en wooncomfort. De hoek- en twee-onder-een-kapwoningen beschikken over een aangebouwde berging, de tussenwoningen hebben een eigen berging in de tuin. Daarnaast hebben de twee-onder-een-kapwoningen een entree aan de zijkant van de woning, waardoor er een U-indeling ontstaat waardoor je een royale leefkeuken en woonkamer creëert. Alle woningen worden aangesloten op de stadsverwarming.

Eerste schetsen

De nieuwe woningen zijn op dit moment volop in ontwikkeling door Ter Steege. Wil jij meedenken over de precieze afwerking van de woningen? Laat het weten via onze woonwensenquête, nadat je bent aangemeld. Wij nemen jouw wensen zoveel mogelijk mee in de verdere ontwikkelingen. Benieuwd naar de verdere planning? Bekijk hier het verkoopproces.

Meld je nu aan voor de nieuwe woningen.

Heb jij interesse in de nieuwe rijwoningen of twee-onder-een-kapwoningen? Meld je dan vrijblijvend aan als geïnteresseerde én vul de woonwensenquête in. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen en datum van de start verkoop. Heb je al een persoonlijk account? Log dan hier in. Vrije kavels: Liever zelf je droomhuis bouwen op een kavel? Meld je dan aan via dit formulier. De makelaar zal contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Oldenzaalsestraat 166
7557 GA Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Nieuw Wonen Twente
Burg. Jansenplein 30 of Bornsestraat 1-101 of Enschedesestraat 41
Hengelo (OV)
Tel. 085 - 273 23 77
info@nieuwwonentwente.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2