10 Rij en 2 Kapper Woningen

Vernieuwd in verkoop:
twee-onder-één-kapwoningen

De architectuur van de twee-onder-een-kapwoningen is gebaseerd op de voor Nederland zo kenmerkende herenhuizen. En dat in een modern jasje. Statige, stoere woningen met een eigen garage, oprit, ruime tuin en een praktische indeling. Doordat de woningen met de achterzijde aan een groenstrook liggen, ervaar je hier optimale privacy en vrijheid.

Bekijk de beschikbaarheid van de woningen

Compleet opgeleverd

Jouw woning wordt zeer compleet opgeleverd met o.a. badkamer en toilet (kwaliteit sanitair van Villeroy & Boch), standaard 3 slaapkamers, royale woonkamer (evt. af te scheiden middels en-suite deur tussen woonkeuken) en opties zoals diverse uitbouwmogelijkheden, extra slaapkamers en ruime woonkeuken.

Keuken naar eigen stijl en indeling te kiezen

Bij de vrij op naam prijs is een keukencheque inbegrepen. Je hebt alle vrijheid om de keuken te kiezen die bij je past. Zo wordt je nieuwe woning helemaal jouw thuis.

Dit jaar nog 70% verkocht, betekent start bouw mei 2020! Wees er snel bij en meld je vrijblijvend aan via het inschrijfformulier.

Meer informatie?

Wil jij wonen in Park Veldwijk? Meld je dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier en blijf op de hoogte!

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Eikstraat 49
7556 TV Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2