10 Rij en 2 Kapper Woningen

Daarom nieuwbouw!
Alles lekker nieuw, fris, energiezuinig en in jouw smaak

Natuurlijk kies je in de eerste plaats voor een woning in Park Veldwijk vanwege je woningvoorkeur. Maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat specifiek kiezen voor een nieuwbouwwoning heel veel voordelen heeft?

Persoonlijker

Wie droomt er niet van een eigen woning die écht bij je past? Voor de één is dat een woning met een royale woonkeuken; voor de ander een fijne thuiswerkplek of speelkamer op de begane grond. In een nieuwbouwwoning kan je alles zelf bepalen! In een oud huis blijf je klussen en verbouwen om alles naar wens te krijgen.

Onderhoudsarm

Een nieuwbouwwoning is een huis zonder zorgen. Alles in jouw nieuwe woning is splinternieuw, je hoeft niks op te knappen, niet te klussen en de gebruikte materialen zijn onderhoudsarm. Dat scheelt je in tijd, werk en onderhoudskosten. Hierdoor heb je meer tijd en geld voor leuke dingen!

Duurzaam en gezond

Duurzaam bouwen gaat niet alleen over een laag energieverbruik, maar ook over het gebruik van duurzame materialen die rekening houden met het milieu. Duurzaam betekent ook een gezond binnenklimaat, bijvoorbeeld door goede ventilatie. Dit voorkomt vocht, schimmel en ophoping van schadelijke stoffen.

Energiezuinig

Bij alles wat je koopt let je op energiekosten; waarom dan niet bij je nieuwe woning? Een nieuwbouwwoning is gemiddeld 30% zuiniger dan een woning van ca. 25 jaar oud. Je woning in Park Veldwijk heeft energielabel A, is heel goed geïsoleerd en is voorzien van zonnepanelen. Dat merk je elke maand weer in je energielasten.

Nieuwe luxe

Een nieuwbouwwoning kenmerkt zich door een aangename binnentemperatuur. Daken, muren en gevels zijn goed geïsoleerd. Vloerverwarming op de begane grond is energiezuinig en lekker comfortabel. Ook de ramen zijn voorzien van isolerend glas, dus geen tocht. Een nieuwbouwwoning is stiller. Oude woningen kunnen er misschien wel sfeervol uitzien, maar zijn niet warm te krijgen.

Slim investeren

De woning is volledig gasloos en daarmee klaar voor de toekomst. Geen verbouwingskosten om je woning op den duur nog aan te passen naar de nieuwe regels en eisen. Dat is nog eens lange termijn beleggen.

Veilig

Een nieuwe woning is niet meer voorzien van een gasketel. Bovendien zijn ze uitgerust met rookmelders en beschikken ze over zeer inbraakwerend hang- en sluitwerk (SKG**). Dus mensen die er niet thuis horen blijven buiten.

Voordelig

Een nieuwbouwwoning is voordeliger dan een bestaande woning. Voor een nieuwbouwwoning hoef je geen overdrachtsbelasting te betalen. Zo zijn er meer financiële voordelen; de hypotheekverstrekker geeft al snel extra leencapaciteit die kan oplopen van € 8.000,- tot ca. € 30.000,-. Bij een nieuwbouwwoning heb je geen kosten koper, maar zitten alle bijkomende kosten in de vrij op naam prijs, dus volledig financierbaar. En vergeet ook je maandelijkse besparing op energiekosten niet!

Garantie

Bang dat je cv-ketel het na een half jaar al begeeft? Of een eindeloze discussie met de vorige bewoner over een vermeend verborgen gebrek? Met een nieuwbouwwoning valt dit onder de Woningborg garantie. Tot ruim zes jaar na oplevering garantie op de meest cruciale onderdelen: wel zo’n vertrouwd idee!

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Eikstraat 49
7556 TV Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2