10 Rij en 2 Kapper Woningen

Ruime twee-onder-één-kapwoningen
en nog 1 stadswoning in Park Veldwijk

De nieuwe ontwikkeling in Park Veldwijk bestaat uit tien twee-onder-één-kapwoningen en tien stadswoningen. Van de stadswoningen zijn er al 9 verkocht en de bouw is inmiddels gestart!

Variatie in gevelbeeld en metselwerk zorgt voor een levendig straatbeeld. De woningen hebben een praktische indeling. En bovendien gezellig en behaaglijk wonen zonder gas; klaar voor de toekomst! De woningen zijn ruim en van alle gemakken voorzien.

Allerlaatste stadswoning

Van de stadswoningen zijn er al 9 verkocht en de bouw is inmiddels gestart. Voor €283.000,- v.o.n. beschik jij over de laatste stadswoning met een woonoppervlak van 112 m² en 3 volle woonlagen. Deze woning heeft de mogelijkheid tot eigen realisatie van een tuinkamer. Bemachtig jij de laatste woning? Bekijk snel alle woningspecificaties en schrijf je in.

 

Twee-onder-één-kapwoning

De architectuur van de twee-onder-één-kapwoningen is gebaseerd op de voor Nederland zo kenmerkende herenhuizen. En dat in een modern jasje. Statige woningen met een eigen garage, oprit en een ruime tuin.

Jouw eigen woning ontwerpen en realiseren?

Ook dat kan in Park Veldwijk. Op enkele plekken in de wijk heb je de mogelijkheid een vrije kavel te kopen. Interesse? Schrijf je in als geïnteresseerde!

Schrijf je in

 

Meer informatie?

Wil jij wonen in Park Veldwijk? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Eikstraat 49
7556 TV Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Nieuw Wonen Twente
Burg. Jansenplein 30 of Bornsestraat 1-101 of Enschedesestraat 41
Hengelo (OV)
Tel. 085 - 273 23 77
info@nieuwwonentwente.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2