Wonen in Park Veldwijk

Park Veldwijk is een wijk met volop afwisseling waar iedereen zich thuis voelt; van jong tot oud! De wijk is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Neem er eens een kijkje. De wijk kenmerkt zich door een heerlijk groen en waterrijk park met volop speelgelegenheden voor de kinderen. Daarnaast heeft de wijk een uitstekende ligging en een groot aanbod aan faciliteiten. Met de fiets ben je binnen 5 minuten in de binnenstad. Even wat boodschappen halen voor het avondeten; de supermarkt vind je naast de deur.

VOORZIENINGEN DICHTBIJ

De dagelijkse boodschappen, daarvoor ga je naar de plaatselijke supermarkt Nettorama. De Brede School in de wijk biedt uitstekend basisonderwijs. Het wijkcentrum ’t Berflo biedt volop activiteiten én zorg. Het Watertorenpark is een mooie plek om te joggen en ook de sportvelden bieden volop mogelijkheden. Kortom: voor de basisvoorzieningen hoef je de wijk niet uit!

AFWISSELEND WONEN

Ook is Park Veldwijk een ideale plek om te sporten en recreëren voor jong én oud. Het FBK stadion met haar atletiekbaan, de voetbalvelden en tennisvereniging liggen op fietsafstand. Het Watertorenpark biedt volop vertier. Even eendjes voeren of je uitleven in de speeltuin; Park Veldwijk is een wijk volop afwisseling. Een wijk waar je je uitstekend thuis zal voelen!

PARK OM DE HOEK

Het Watertorenpark is een heerlijke plek middenin de wijk om even tot rust te komen. Kikkervisjes vangen in de vijver, eendjes voeren, naar de speeltuin of lekker even wandelen met de hond; in het Watertorenpark kan je heerlijk genieten van groen in je eigen wijk.

OMGEVING

Park Veldwijk is een heerlijke wijk om te wonen: een bestaande wijk met fraaie nieuwbouw nog volop in ontwikkeling. De wijk ligt heerlijk gunstig. Dichtbij het station, het ROC van Twente, poppodium Metropool, de binnenstad en de uitvalswegen. Ook kun je gemakkelijk de fietssnelweg naar Enschede nemen. Met de auto zit je zo op de A35.

Een vernieuwde wijk in een afrondende fase

Een voordeel van Park Veldwijk is dat de wijk grotendeels al bewoond is. Zo is te zien in onderstaande kaartweergave dat dit je laatste kans is op een nieuwbouwwoning in Park Veldwijk. In het najaar van 2020 start de bouw van de 10 twee-onder-een-kapwoningen (zie blauwe arcering). Het nieuwe aanbod (6 rijwoningen type Hestia en 6 twee-onder-een-kapwoningen type Athena) is ook gelegen aan de Athenestraat (zie paarse arcering).

Ontdek het nieuwe aanbod

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Oldenzaalsestraat 166
7557 GA Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Nieuw Wonen Twente
Burg. Jansenplein 30 of Bornsestraat 1-101 of Enschedesestraat 41
Hengelo (OV)
Tel. 085 - 273 23 77
info@nieuwwonentwente.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2