Woningtypes Hestia en Athena

Het laatste nieuwbouwaanbod in Park Veldwijk bestaat uit zes rijwoningen (type Hestia) en zes twee-onder-een-kapwoningen (type Athena) aan de Athenestraat. De woningen vormen een eenheid in architectuur. De robuuste uitstraling en warme baksteen zijn geïnspireerd op de authentieke watertoren, die in belangrijke mate de sfeer van de wijk bepaalt. Kleine variaties in het metselwerk geven elke woning een eigen karakter. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is lekker veel ruimte, een diepe tuin en een zeer complete oplevering inclusief keuken, badkamer én zonnepanelen.

Bekijk de woningen op de interactieve impressies

Hestia
Rijwoningen

De zes rijwoningen vormen samen een stoer woonblok met een warme uitstraling. De twee middelste woningen beschikken over een dakopbouw, waardoor je hier extra ruimte hebt op de 2e verdieping. De hoekwoningen hebben een aangebouwde stenen berging en een extra brede tuin.

Athena
Twee-onder-een-kapwoningen

In één van de zes twee-onder-een-kapwoningen geniet jij van nóg meer ruimte. Doordat de entree aan de zijkant gesitueerd is, profiteer je van een mooie straatgerichte woonkamer en royale tuingerichte eetkeuken. De aangebouwde berging leent zich uitstekend voor het opbergen van fietsen en gereedschap of als hobbyruimte.

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Oldenzaalsestraat 166
7557 GA Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Nieuw Wonen Twente
Burg. Jansenplein 30 of Bornsestraat 1-101 of Enschedesestraat 41
Hengelo (OV)
Tel. 085 - 273 23 77
info@nieuwwonentwente.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2