10 Rij en 2 Kapper Woningen

Nog maar één stadswoning beschikbaar!

Alleen de hoekwoning, bouwnummer 1 van de stadswoningen, is nog beschikbaar. Het gaat om een ruime woning met een woonoppervlakte van 112 m² verdeeld over 3 volle woonlagen. Door het lessenaarsdak heb je maximale leefruimte op elke verdieping.
Je woont hier al voor € 283.000,- v.o.n. en vanaf september 2019 start de bouw!

Lekker leven

De stadswoningen zijn heerlijk ruim met 3 slaapkamers en een ruime zolder. Zo heeft iedereen een eigen plekje in huis. De woningen zijn optioneel aan te passen naar eigen woonwensen, bijvoorbeeld een grote woonkeuken, openslaande tuindeuren of een ruime uitbouw.

 

* Sfeerimpressie.
Woning is exclusief realisatie van de tuinkamer.

Badkamer en keuken inclusief

De woningen worden zeer compleet opgeleverd. De badkamer en het toilet worden luxueus afgewerkt met mooi tegels, kwaliteit sanitair van Villeroy & Boch, en Grohe kranen. Bij de vrij op naam prijs is een keukencheque inbegrepen. Uiteraard kun je zelf je eigen indeling, stijl en afwerking bepalen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping heb je alle ruimte met 3 ruime slaapkamers met veel lichtinval. De derde slaapkamer is te gebruiken als gezellige kinderkamer, fijne thuiswerkplek of als inloopkast voor je master bedroom!  Ook dat is mogelijk.

 

Bekijk de plattegronden > 

Tweede verdieping

De zolder is heerlijk ruim en licht door de hoge ramen. De standaard knieschotten zorgen ervoor dat je veel opbergruimte hebt uit het zicht en het hoge plafond creëert een extra ruimtelijk gevoel. Daarnaast is de zolder helemaal naar eigen wens in te delen. Wat ga jij doen met al die ruimte?

 

Bekijk de plattegronden > 

Duurzaamheid

Alle woningen in Park Veldwijk zijn aangesloten op het Warmtenet en maken dus gebruik van restwarmte uit de industrie, waardoor we samen enorm besparen op CO2 uitstoot. Ook zorgen de zonnepanelen ervoor dat je je eigen energie opwekt!

De woningen hebben vloerverwarming op de begane grond, dus je hebt altijd een comfortabele temperatuur en geen radiatoren in zicht. Ook zijn de woningen optimaal geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Dat bespaart je energiekosten én het is lekker comfortabel.

Meer informatie?

Wil jij wonen in Park Veldwijk? Meld je dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier en blijf op de hoogte!

Ontwikkeling & realisatie

Ter Steege Bouw Vastgoed
www.tsbouwvastgoed.nl

Verkoop & informatie

Blik Makelaars
Eikstraat 49
7556 TV Hengelo
Tel. 074-2918222
info@blikmakelaars.nl
www.blikmakelaars.nl

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2